Wie zijn wij

Contact

B&R Advies

Met de focus op persoonlijke aandacht, flexibele contactmomenten en een enorme dosis klantgerichtheid, was B&R Advies BV ruim 25 jaar geleden gestart! Al meer dan 20 jaar zetten onze onafhankelijke adviseurs hun expertise in om moeilijke zaken makkelijker te maken. Het doel? Het voorzien van een passend, duidelijk en eerlijk financieeladvies. Dit wordt deskundig en tegen aantrekkelijke tarieven uitgewerkt.
‘Er zijn op de momenten die ertoe doen’ is onze filosofie. Dagelijks helpen we onze klanten of anderen met het nemen van financiële beslissingen en we helpen bij schade. Soms betreffen dit kleine zaken, soms zwaarwegende of zeer complexe. Dat doen we eerlijk en professioneel. We stellen daarbij altijd geluk en gezondheid van degenen die we helpen voorop.

Het kán anders

De realiteit is dat je zult moeten investeren, zult zaaien om te oogsten van wat het leven jouw te bieden heeft. Je zult jezelf moeten verzekeren van maximale dekking en opbrengsten. Van een financieel adviseur mag je het nodige verwachten. Wij helpen mensen met onbezorgd leven en werken, door hen rust en zekerheid te bieden.
Dat doen we omdat we een heldere ambitie hebben: iedereen (een beetje) gelukkiger maken!

‘Ontzorgen zit in ons DNA’

Samenwerkende Partners