Fiscale Adviezen

Contact

“Leuker kunnen we het niet maken, maar wel makkelijker”


B&R Advies is haar relatie ook behulpzaam bij het zoveel mogelijk besparen van kosten. Wij vullen gaarne de jaarlijkse belastingaangifte van jou in. Indien gewenst kunnen wij ook een voorlopige aanslag (teruggave) en uitstel aanvragen voor het indienen van uw aangifte.

Veel wetgeving met betrekking tot fiscale adviezen bijvoorbeeld belastingaangifte is niet alleen erg complex, maar bovendien ook sterk aan verandering onderhevig. Elk jaar veranderen er regels. Het invullen van een aangifte is daarom een vak part geworden nu. Ook voor ingewikkelde successieaangiften of erfbelasting kunt u gerust contact opnemen met ons.

Het enige wat u hoeft te doen, is alle benodigde bescheiden te verzamelen. De voordelen op 1 rijtje:

  • Maximaal profiteren van alle mogelijke aftrekposten
  • Gemak en zekerheid
  • Eén aanspreekpunt, uw persoonlijk financiële huishouden volledig in beeld

Onder het motto van samendoen, ontzorgen wij jou en is het wel zo prettig en makkelijk voor zowel ons kantoor als voor jou. Daarom hebben wij een handige checklist opgesteld. Hierin tref je het stappenplan en een lijst van de relevante benodigde documenten.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Je bent altijd welkom op ons kantoor. Stuur een email of bel op 0704138111.

Neem contact op

Samenwerkende Partners